Over Adapt

Wij bij Adapt geloven dat sport voor iedereen van belang is. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun levenskwaliteit te verbeteren door middel van sport en gezondheid. Wat je beginsituatie ook is, door onze studio en manier van training geven, zorgen we ervoor dat jij je ten alle tijde op je gemak voelt. 

Onze visie

Bij Adapt passen we een genuanceerde visie op fitness toe waarbij we de focus leggen op gezondheid en plezier. We helpen je zowel bij het aanpassen als het volhouden van een gezonder leven. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat jij het maximale uit je training kan halen. 

Over Nour

Vanaf jongs af aan ben ik veel aan het sporten. Naast dat ik zelf voetbalde begon ik op mijn 15e met het geven van voetbaltraining. Later ontdekte ik krachttraining en zo is mijn passie voor fitness ontstaan. Ik geloof dat krachttraining zowel fysiek als mentaal ongelofelijk veel impact op iemand leven kan hebben. Na mijn opleiding sport en bewegen ben ik personal training gaan geven en sinds april 2022 ben ik actief in mijn eigen fitness studio in het centrum van Groningen.

Wat cliënten over Adapt Personal Training schrijven

Ik train nu meer dan een jaar bij Nour, en vind het nog altijd heel fijn om bij hem te sporten. Niet alleen omdat het altijd gezellig is, maar ook omdat hij de trainingen precies op jou afstemt. Na een halfuurtje ben je echt moe, maar is de training dus ook weer voorbij. Dikke aanrader!

Nora

Via mijn zoon ben ik bij Nour terecht gekomen. Ik heb nog nooit zo lang achter elkaar twee keer per week gesport. Je zou me voorheen een sponsor van de sportschool kunnen noemen. Bij Nour blijf ik trouw komen. Ik hou niet van sporten, moe worden en over mijn grens gaan. Ik wil natuurlijk wel in conditie blijven. Ik ruk op naar de 60. Nour weet me steeds te motiveren. Veel afwisseling, ruimte voor mijn eigen grens en hij weet me steeds een stukje verder te krijgen, dus meer spier en ik blijf op gewicht. Ik zou hem iedereen aanraden. Nour: Goed voor je lichamelijke en geestelijke gesteldheid!

Wilke

Hele prettige en fijne omgeving om te beginnen met sporten of het weer op te pakken. Er is ruimte voor een gesprek, maar als het snel moet dan kan dat ook. Nour is rustig en benaderd de personal training op een positieve manier. Hij heeft kennis van zaken en kan de training naar behoefte aanpassen als ik aangeef dat er ergens een pijntje zit. Weet me ook op een positieve manier te motiveren als ik er even wat minder zin in heb. Elke training vertrek ik weer met een voldaan gevoel. En ook het resultaat van de training is goed zichtbaar.

Kas

Nour is mijn personal trainer sinds voorjaar 2020. Vanwege de lockdown kon ik er niet op uit. Toen ik erachter kwam dat Nour trainingen aan huis wilde geven was dat voor mij meteen bingo. Sinds die tijd komt Nour twee keer per week 'aan huis' en dat bevalt uitstekend. Trainingen op maat en toch net dwingend genoeg om de grenzen op te zoeken en te verleggen. Aanrader!

Remco

Een aantal maanden geleden begonnen met trainen bij Adapt Personal Training na meer dan 10 jaar niet meer te hebben gesport. Onder een gedegen en professionele begeleiding met een enorme afwisseling aan oefeningen zal je onder begeleiding van Nour je doelen zeker bereiken, maar altijd zonder druk te voelen en als je je een keertje minder fit voelt dan motiveert Nour je en past hij de training aan, aan je kunnen van die dag om vervolgens de volgende keer weer lekker voluit te gaan. Ik merk dat ik elke week progressie maak en voel mij sterker en gezonder. Wanneer je niet van massale en drukke sportscholen houdt of niet goed weet hoe je moet trainen om resultaat te behalen, is deze kleine maar fijne studio zeker wat voor jou. Nour luistert goed welke doelen je wilt bereiken en stelt zo een persoonlijke training op.

Nanda

Het sporten bij Nour is leuk en afwisselend, door twee verschillende soorten training in een week te doen (HIIT en kracht) is iedere training anders en uitdagend. Hij luistert naar je als je eventuele pijntjes hebt en past de training hier dan ook altijd op aan. Ik zou het iedereen aanraden om bij Nour te gaan trainen!

Lieke

Nour is echt geweldig goede personal trainer! Mijn eerste keer 1 op 1 en je gaat gewoon 'los' bij hem. Hij kijkt goed, luistert en weet snel oefeningen aan te passen. Daarnaast is ie ook nog eens heel aardig en geinteresseerd in jouw leven. Ik raad hem iedereen aan.

Myranda
  adapt fitness studio

  Adapt Fitness Studio

  Gelegen in hartje Groningen bevindt zich de Adapt Fitness Studio. In deze studio beschikken we over alle apparatuur die we nodig om jouw doelen te behalen. Naast het squatrek, de dumbells en kettlebells hebben we een bokszak waar jij stoom op kan afblazen.

  Blijf op de hoogte

  Neem contact op

  info@adaptpersonaltraining.nl
  0637421073